fejlecproba6Ingyenes vállalkozói készségfejlesztő képzés indul Gyergyószentmiklóson

Ingyenes vállalkozói készségfejlesztő képzést szervez Gyergyószentmiklóson a Civitas Alapítvány és a Hargita Megyei Innovációs és Inkubációs Szövetség, a SPEED projekt keretében.

A képzés időtartama 40 óra, és körülbelül 8 napot fog tartani. A képzés moduljai: Légy vállalkozó!, Vállalkozás indítása, Könyvvitel, Üzleti kommunikáció, Marketing, Üzleti tervezés, valamint Informatika. A záróvizsgán elért eredmények alapján, a csoport első 10 helyezettjét prémiummal jutalmazzák.

A képzés végén a sikeresen vizsgázó résztvevők a munkaügyi és tanügyi minisztériumok által elismert oklevelet kapnak (Competente Antreprenriale, tip Initiere).

Akik a képzés után szeretnének vállalkozást indítani, lehetőségük van arra, hogy üzleti tervükkel versenyezzenek. A SPEED programban 36 nyertes üzleti tervet választanak ki, az üzleti tervek tulajdonosai legtöbb 177.740 lej (körülbelül 39.000 euro) vissza nem térítendő támogatásban részesülnek.

A gyergyószentmiklósi csoport intenzív képzésére május 14-20-as héten kerül sor. A helyek száma korlátozott, még 6-7 helyre lehet jelentkezni.

Küldetésünk

A Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont szakmai erőforrásokat, útmutatást és támogatást biztosít a szociális háló szereplői (nonprofit szervezetek, szolgáltatók, szakemberek, szociális szakon tanuló egyetemisták) számára a térség szociális hálójának fejlesztése, a helyi közösség életképességének növelése érdekében.

Fenntartóink

A Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpontot
a Műhely Egyesület és az
Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért működteti

Támogatóink

  • Bethlen Gábor Alap
  • Communitas Alapítvány
  • Een Helpende Hand Alapítvány
  • Hargita Megye Tanácsa

További támogatók

Kapcsolat

Programfelelős:
dr. Dániel Botond

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: danielbotond@muhely.eu