Ifjúsági kezdeményezések

Jótékonysági Rafters-koncert
Jótékonysági Rafters-koncertRaftersrafterstage22@gmail.com
Helló! Hogy kik is vagyunk mi? A felmerülő kérdésre a válasz: kalandvágyó fiatalok, barátok, akik szeretnek együtt zenélni. A négy fal közé zárt tombolás öröméből úgy döntöttünk, hogy szeretnénk nektek is adni. Így hát vízre tettük „tutajunkat". Együtt evezünk, sodródunk az árral. Óvatosan kerüljük az örvényt, de hogy közben vadvízi evezés lesz, vagy csak csendben haladunk a víz tükrén, mi sem tudhatjuk pontosan, de pont ez az utazásunk lényege. Egyelőre nincs szándékunkban kikötni, ez a fontos. Tartsatok velünk!

Bővebben... (hamarosan)

A Szent Jobb kalandjai Gyergyószentmiklóson
A Szent Jobb kalandjai GyergyószentmiklósonJókedvű Keresztény Ifjak
A csapatunk neve JKI, ami jókedvű keresztény ifjakat jelent. Ebben a J, Jókedvű azt mutatja, hogy nagyon sokat nevetünk, mosolygunk, viccelődünk, bohóckodunk együtt. Az is megesik, hogy valaki rosszkedvűen, szomorúan érkezik, de az alkalom végén jókedvűen, felszabadultan, távozik. K, mint keresztény: olyan emberek vagyunk, akik a hétköznapi életben is igyekszünk Krisztust követve élni cselekedeteit szem előtt tartva, hozzá hűen viselkedni. Ebben erősít ez a közösség, így tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül a nagyvilágban. Az ifi segít kitartani ezen az úton, ami nem mindig könnyű és egyszerű! És persze az I, mint ifjak. Fiatalok vagyunk, fiatalosan működünk, gondolkodunk, s fiatalokat igyekszünk megszólítani. Olyan témákat tárgyalunk, amelyek őket érdekli, mégis közel van a hithez és Jézushoz. Ifjú, kereső lelkülettel élünk e világban.

Bővebben... (hamarosan)

Ificast
Ificast
Egy mobil hangstúdiót szeretnénk létrehozni, aminek a fő célja az informatív anyagok készítése az ifjúgág részére. Ezeket az anyagokat egyetemistákkal és különböző ágazatokban dolgozó szakemberekkel készítenénk annak érdekében, hogy a végzős diákok könnyebben tudják szűkíteni a kört illetve nekik megfelelő szakot választani.

Bővebben... (hamarosan)

A Teddy Queen zenekar első nagylemeze
A Teddy Queen zenekar első nagylemezeTeddy Queen
A csapat jelenlegi projektje az első nagylemez, amelynek kiadását 2018 végére tervezik. Célunk, hogy ezekkel a dalokkal igényes, minőségi zenét szolgáltassunk számukra, amely vigaszt nyújthat úgy a szomorú pillanatokban, mint ahogyan színesebbé teheti a mindennapjaikat.

Bővebben... (hamarosan)

Ifjúsági nap a Szent István plébánián
Ifjúsági nap a Szent István plébániánSzent István Zenecsoport
A kezdeményezésünk olyan gyergyószentmiklósi fiataloknak szól, akik szeretnének egy elfogadó, jókedvű közösséghez tartozni, ahol meghallgatják őket és akár kibontakoztathatják zenei tehetségüket is. Továbbá a közösségi tevékenység mellett új barátokra vágynak, meg szeretnék élni a valahová tartozás érzését és hitben is meg akarnak erősödni. Olyan fiatalok megszólítása a cél, akik nem találják a helyüket, magányosnak érzik magukat vagy csupán szeretnének egy közösség tagjai lenni, ahol kiteljesedhetnek.

Bővebben... (hamarosan)