Ösztöndíjasaink

Bakos Anikó
Bakos Anikóökológus

Tudománynépszerűsítő foglalkozásokat szeretnék gyergyói fiataloknak tartani, ahol megismerhetik az otthoni flórát, faunát. Rengeteg csoda vesz körül és erre a tudásra szüksége van minden gyergyói fiatalnak.

Bővebben... (hamarosan)

Györfi Albert
Györfi Albertgitáros
I was born on 18th June 1997. I started playing the guitar at the age of 13, and I discovered fingerstyle music one year later. I’m a self-taught musician, as well as I am a self-taught audio/video editor. I learned most of the things I know from the internet, Youtube, friends and through hundreds of hours of trials and failures.

Bővebben... (hamarosan)

Ferencz Levente
Ferencz Leventegitáros
Célom, hogy minél jobban tudjak fejlődni a gitározásban és ez által nagyobb szintet elérni a zene világában. Az elnyert pénzügyi támogatást hangszervásárlásra fordítanám, ugyanis szükségem lenne egy újabb technológiával kifejlesztett elektroakusztikus gitárra.

Bővebben... (hamarosan)

György Emese
György Emeseteatrológus
Nem csak egyszerűen közel áll hozzám, hanem meghatároz szinte minden művészeti tevékenység, legelsősorban természetesen a zene, az irodalom és a színház.

Bővebben... (hamarosan)

Kolumbán Rita
Kolumbán Ritamentálhigiénés szakember
Kolumbán Rita vagyok, végzettségemet tekintve mentálhigiénés szakember és hitoktató, PhD hallgató a BBTE-n. Jelenleg a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványnál dolgozom. Szívemhez közeli minden olyan tevékenység mely közösséget, mozgat, épít és motivál. A "Fessünk Álmokat program" a szivem egyik csücske, amelynek célja, hogy egyéni és közösségi álmokat jelenítsen meg nagy kültéri falakon. Célom, hogy a festés által több személy közelebb kerüljön önmagához és másokhoz. Az Élmény Alap segítségével kommunikációs és önismereti térninget tartottunk kilencedik osztályos diákoknak, ahol a falfestésben is alkalmazott eszközöket használtuk és megvizsgáltuk, hogy szimbólumaink, megnyilvánulásaink mit mesélnek rólunk. Az ehhez szükséges eszköztár bővítését támogatta az Élmény Alap.

Bővebben... (hamarosan)

Péter Gellért
Péter Gellértdobos
A Gólyabál himnusz felvétele után kezdtem azt érezni, hogy szívesen csinálnám komolyabban a produceri munkákat. Igaz, hogy ezek előtt is foglalkoztam a zenekarom saját dalainak demózásával, de sohasem hittem volna, hogy másnak is fogok dolgozni valaha. Bár igaz, hogy jelenlegi munkáim még kezdetlegesek, és érződik bennük a tapasztalat hiánya, de úgy gondolom, hogy a kellő felszereléssel már fejleszteni tudnám a képességeimet ebben a szakterületben.

Bővebben... (hamarosan)