Kulináris élmény jótékony céllal ötvözve

Previous Next

 

 

Gyergyószentmiklóson a december a legfontosabb hónapja az évnek mind az ünneplés, mind az ajándékozás szempontjából. A közösség tagjai ugyanis évente összefognak és egy jótékonysági vacsora keretén belül a helyi fiatalok tehetséggondozását támogatják.

 

Harmadik alkalommal szerveznek Jótékonysági vacsorát az Élmény Alap támogatására Gyergyószentmiklóson. Az est megálmodója és fő támogatója Erdélyi Róbert (Mazsi), aki a jótékonysági megmozduláshoz különleges gasztronómiai élményt is kínál: a budapesti Beef Heaven by Tuning csapatának ínyencségeit.

A december 4-én, 19 órától kezdődő esemény „Együtt a nagy álmokért!” szlogennel indul és olyan gyergyószéki és elszármazott vállalkozókat, magánszemélyeket szólít meg, akik a helyi fiatalok tehetséggondozását, közösségi kezdeményezéseit támogatnák. Az előző évek példájára idén is rövid előadással készül a kedvezményezettek egyike, a négy fogásos kulináris vacsora pedig a „hab a tortán”.

A Jótékonysági vacsorán való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, november 27-ig.