fejlecproba6Meghirdették a Márton Áron Tehetséggondozó és Kutatói Programokat

A Külgazdasági és Külügyminisztérium idén is meghirdeti a Márton Áron Tehetséggondozó és Márton Áron Kutatói Programot. Mindkét pályázati programba határon túli egyetemi hallgatók, mesterisek, doktoranduszok egyaránt pályázhatnak vezetőtanáraikkal együtt, bármilyen tudományterületről.

balassi6

A Tehetséggondozó programba egy szakmai tervvel kell pályázni, amelyet a hallgató a tanév során megvalósít. A Kutatói programba pedig egy kutatási tervvel, amely egy megadott témalistához kell illeszkedjen. Mindkét program keretében Budapesten egy-egy nyitó találkozást (ismerkedést, képzést) és egy-egy záró-konferenciát szerveznek, amelyen a részvétel kötelező (ehhez az útiköltséget, szállást, étkezést a szervezők külön biztosítják). A szakmai terv, illetve a kutatás eredményeit, a tanév során, kötelező módon legalább egy diákkonferencián (pl. ETDK) is be kell mutatni a zárókonferencia mellett.

A hallgatók 200.000 - 350.000 forint közötti összeget kapnak ösztöndíjként, a vezetőtanárok pedig 140.000 forintot.

A pályázatokat csak elektronikusan kell benyújtani. A határidő: 2017. november 29., 24 óra

Részletes pályázati kiírások:

Mindkét programot nagyon ajánljuk, az előző két tanévben az Erőforrásközpont csapatából két személy is részt vett bennük. Saját tapasztalataink alapján egy nagyon színvonalas szakmai programról van szó, amelyben nagyon érdemes részt venni!

Ha segítségre van szükségetek a pályázat összeállításában, írjatok bátran a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Küldetésünk

A Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont szakmai erőforrásokat, útmutatást és támogatást biztosít a szociális háló szereplői (nonprofit szervezetek, szolgáltatók, szakemberek, szociális szakon tanuló egyetemisták) számára a térség szociális hálójának fejlesztése, a helyi közösség életképességének növelése érdekében.

Fenntartóink

A Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpontot
a Műhely Egyesület és az
Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért működteti

Támogatóink

  • Bethlen Gábor Alap
  • Communitas Alapítvány
  • Een Helpende Hand Alapítvány
  • Hargita Megye Tanácsa

További támogatók

Kapcsolat

Programfelelős:
dr. Dániel Botond

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: danielbotond@muhely.eu

Top