fejlecproba6Meghirdették a Márton Áron Tehetséggondozó és Kutatói Programokat

A Külgazdasági és Külügyminisztérium idén is meghirdeti a Márton Áron Tehetséggondozó és Márton Áron Kutatói Programot. Mindkét pályázati programba határon túli egyetemi hallgatók, mesterisek, doktoranduszok egyaránt pályázhatnak vezetőtanáraikkal együtt, bármilyen tudományterületről.

145 views
Bővebben: Meghirdették a Márton Áron Tehetséggondozó és Kutatói Programokat

Lehet pályázni a Márton Áron Szakkollégiumi ösztöndíjprogram idei kiírására

A Márton Áron Szakkollégium célja a határon túli tehetséges magyar fiatalok támogatása, magas színvonalú szakmai képzése, szakkollégiumi keretek között. A program idején a szakkollégiumba felvételt nyert egyetemi hallgatók egy saját szakmai programot/kutatást valósítanak meg, amelyhez szakmai támogatást kapnak egy műhelyvezetőtől, egy-két képzésen vesznek részt Budapesten, és tíz hónapra ösztöndíjat kapnak.

Az idei tanévben körülbelül 100 diáknak biztosítanak ösztöndíjat, 9 általános tudományterületen lehet pályázni: bölcsészettudomány, természettudomány, informatika, jog és társadalomtudomány, gazdaságtudomány, pedagógusképzés, műszaki tudományok, orvos- és egészségtudomány, sporttudomány, művészet.

Az ösztöndíj értéke a felvételt nyert hallgatók létszámától függően 350.000 - 500.000 forint között lesz személyenként, egy tanévre.

247 views
Bővebben: Lehet pályázni a Márton Áron Szakkollégiumi ösztöndíjprogram idei kiírására

Bemutatkoznak ösztöndíjas gyakornokaink

A Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont tavaly óta ösztöndíjas nyári szakmai gyakorlati programokat szervez gyergyói egyetemi hallgatóknak. Az idei kiírásban marketing, kommunikáció-közkapcsolatok és újságírás szakos hallgatókat vártunk, elsősorban marketinges és kommunikációs témájú gyakornoki feladatokra.

Az idei nyárnak négyfős gyakornoki csapattal vágunk neki. Gyakornokaink bemutatkozója következik.

536 views
Bővebben: Bemutatkoznak ösztöndíjas gyakornokaink

Újabb ösztöndíjas nyári gyakorlat lehetőségek a Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpontnál

A Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont ösztöndíjas nyári szakmai gyakorlati programokat hirdet gyergyószéki egyetemi hallgatóknak, függetlenül attól, hogy mely városban tanulnak.

A tavalyi gyakornoki programunk beszámolója itt olvasható.

Az idei kiírásban marketing, kommunikáció-közkapcsolatok és újságírás szakos hallgatókat várunk(de ezekhez közel álló szakok diákjai is jelentkezhetnek). Összesen 3 személynek biztosítunk ösztöndíjat.

490 views
Bővebben: Újabb ösztöndíjas nyári gyakorlat lehetőségek a Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpontnál

Küldetésünk

A Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont szakmai erőforrásokat, útmutatást és támogatást biztosít a szociális háló szereplői (nonprofit szervezetek, szolgáltatók, szakemberek, szociális szakon tanuló egyetemisták) számára a térség szociális hálójának fejlesztése, a helyi közösség életképességének növelése érdekében.

Fenntartóink

A Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpontot
a Műhely Egyesület és az
Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért működteti

Támogatóink

  • Bethlen Gábor Alap
  • Communitas Alapítvány
  • Een Helpende Hand Alapítvány
  • Hargita Megye Tanácsa

További támogatók

Kapcsolat

Programfelelős:
dr. Dániel Botond

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: danielbotond@muhely.eu

Top